cobra fit studio foto

Resultaat!

Dat is wat voor ons en onze klanten telt! Wij van COBRA FIT ontvangen jou in een luxe gelegen studio aan de rand van het centrum in Groningen. Onze studio is ingericht om jou snel op je gemak te stellen.

Wil jij werken aan jouw fysieke gesteldheid en gezondheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons team

Onder begeleiding van onze Personal Trainers werken we aan jouw doelen. Wij begeleiden klanten op verschillende manieren: lichaamshouding of -vorm verbeteren, afvallen, aankomen in spiermassa, het verminderen van lichamelijke klachten bij o.a. artrose of een hernia, wij kunnen jou helpen met het bereiken van je doelstelling.

cobra fit studio teamBekijk ons hele team!
cobra fit studio foto
cobra fit studio foto

Onze locaties

Groningen

Steentilstraat 34

9711GN Groningen

op 1 min. loopafstand

In Groningen is onze studio centraal gelegen in het hart van de stad (Steentilstraat 34) omringd door diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Komt u met de auto? Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt. Zo bevindt Parkeergarage Damsterdiep zich op slechts 2 minuten loopafstand.

Komt u met het openbaar vervoer? Dan is het slechts 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Groningen. Ook zijn er diverse bushaltes in de buurt waar verschillende stadsbussen stoppen. Tevens zijn er genoeg mogelijkheden om uw (elektrische) fiets te parkeren

cobra fit studio foto

Onze locaties

Eelde-Paterswolde

Hoofdweg 145

765 CB Paterswolde

voor de deur

Eelde-Paterswolde is een dorp in de gemeente Tynaarlo, gelegen in het noorden van Nederland. De studio in Paterswolde ligt op een locatie aan de rand van het dorp, nabij diverse voorzieningen. Zo is de studio gevestigd in een pand waar ook een kapper en schoonheidsspecialist aanwezig zijn.

Komt u met de auto? Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar recht voor de locatie en in de directe omgeving. Er zijn geen parkeerkosten van toepassing.

Komt u met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op slechts 2 minuten lopen van de studio waar verschillende stadsbussen stoppen. Ook is er een treinstation in de buurt, namelijk station Haren, op ongeveer 10 minuten rijden met de auto.

In de directe omgeving zijn er diverse winkels, waaronder een supermarkt en drogist, op loopafstand van de locatie. Ook zijn er diverse restaurants en cafés in de buurt waar u kunt genieten van een hapje en drankje.

Ook trainen bij COBRA FIT?

Bekijk hier onze abonnementsvormen

Social

house icon

XBody is medisch gecertificeerd EMS elektrotherapie wordt wereldwijd ingezet door medici en paramedici.

Onze EMS-apparatuur van X-Body draagt de volgende medische certificaten:

IEC 60601 medical safety en 93/42/EEC

Algemene voorwaarden
xbody logo

© 2024 Cobra Fit