Reviews

β€œVanwege onze banen is 20 minuutjes vol gas sporten echt ideaal. En nog idealer is dat het gelijk staat aan een aantal uren krachttraining. Nu moeten we wel zeggen dat het heel zwaar is πŸ€ͺ Maar dan heb je achteraf wel een erg voldaan gevoel!”

talk icon

Erwin 51 jaar & Malou 23 jaar

β€œHele leuke en intensieve trainingen. Fijne en lieve begeleiders die je op een goede manier tot het uiterste pushen. ”

talk icon

Carmen , 27 jaar

β€œMijn naam is Kim, ben 27 jaar en werk voor de woningcorporatie in Appingedam. Door een vriendin getipt die dit eerder gedaan had in Amsterdam en na een proefles helemaal fan geworden! Ik train 2 x per week sinds oktober 2020 en zie duidelijk verschil. Ben comfortabeler met mijn lichaam en voel mij een stuk fitter. Ook is mijn lichaam een stuk strakker geworden. Ook voor mijn mind heeft dit een erg positief effect! Maar dat heeft er misschien ook mee te maken dat een les ook heel erg leuk is. Zowel de trainers als de verschillende sportmaatjes zorgen voor een intensieve, gezellig les. Je kan aangeven wat je wensen zijn en daar wordt goed op ingespeeld en wordt deskundig advies over gegeven. Ga altijd met een voldaan en plezier gevoel weg en altijd met een plezier gevoel heen. Zou het zeker aanraden als je er altijd tegenop ziet om te sporten en/of weinig tijd hebt. Dit was voor mij de ideale oplossing!”

talk icon

Kim, 27 jaar

β€œDe manier om een druk leven te combineren met sporten!”

talk icon

Terence, 29 jaar

β€œWat vooraf ging aan mijn avontuur bij COBRA FIT: Bijna een jaar geleden was ik op Madeira voor een werk/ontspannings vakantie. Ik wist dat ik niet de jongste van het gezelschap was, en dat werd me daar ineens behoorlijk duidelijk. Veel van de activiteiten moest ik aan mij voorbij laten gaan omdat ik me niet fit genoeg voelde. Alarmfase 1. Eerst kon ik het accepteren, door te denken: ouderdom komt met gebreken, je bent ook niet de jongste meer, etcetera.. Γ“f ik kon in actie komen. Voor dat laatste heb ik gekozen. Volgend jaar gaan we voor een zelfde soort vakantie naar Mallorca en mijn doel is om de beste versie van mezelf te zijn. FIT EN VITAAL! Toen ik jong was stond ik bekend als sportief maar dat ben ik allang niet meer. Geen sportschool voor mij. Mijn dochter sportte bij COBRA FIT in Groningen met hele goede resultaten. Zij was heel enthousiast. Ik dacht: β€˜Kom op Annet, twee keer in de week 20 min. Dat moet toch lukken.’ Maar ik had wel een knie met wat klachten, zou dat wel goed komen? Juist door mijn spieren goed te trainen zijn mijn knieklachten nihil. De professionele begeleiding van COBRA FIT was daarin van groot belang. De trainingen werden persoonlijk goed op mij aangepast. Dat gaf mij veel vertrouwen. Doordat ik ben gaan trainen heb ik ook andere zaken aangepakt. Door in beweging te komen kwam ik in een opwaartse spiraal terecht. Ik ging nog gezonder eten, minder wijn drinken en (bijna) elke dag een uur wandelen in de natuur (wel flink doorstappen natuurlijk). Ik werd sterker, fitter en ben 6 kilo afgevallen. Ik neem tegenwoordig niet ondoordacht de lift maar begin bij de trap. Daarna kan ik nog altijd de lift nemen. Het idee om een auto met een hoge instap aan te schaffen heb ik gelukkig niet uit hoeven voeren. Ik ben fit genoeg om vloeiend mijn auto uit te komen. Mijn motto is: β€˜Use it or lose it.’ Ik ben onlangs 65 geworden en heb het leukste werk wat ik me kan voorstellen. Mijn doel is om dit nog 10 jaar te doen. Ik besef dat 70% van HOE ik oud word, zelf in de hand heb. Momenteel sport ik 1 keer per week in Paterswolde bij COBRA FIT en voel mij (ondanks dat ik een jaartje ouder ben) steeds sterker worden. Dat geeft me veel vertrouwen. Ik hoef nog niet achter de geraniums en kan ten volle werken en leven zonder beperkingen. Zoals ik dat wil! ”

talk icon

Annet, 65 jaar

β€œSport inmiddels 2 jaar bij COBRA FIT en vindt het nog steeds leuk om te doen. De trainingen zijn echt pittig en elke keer weer spierpijn. Daarnaast werken er leuke, spontane, jonge mensen!”

talk icon

Fleur, 29 jaar

β€œSuper leuke trainingen! ”

talk icon

Tim , 28 jaar

β€œIk merk dat mijn lichaam meer vorm krijgt en dat ik alles weer strak train. Ik krijg veel reacties van mensen in mijn omgeving en hierdoor zijn er al aardig wat vrienden en familieleden ook begonnen met trainen bij COBRA FIT en ik hoor alleen maar super positieve reacties van iedereen.”

talk icon

Marley, 30 jaar

β€œBrilliant, twice a week, great training, really lovely, friendly and knowledgable training team! I highly recommend it, love it… well done COBRA FIT!”

talk icon

Paul, 51 jaar

β€œIk train hier al bijna twee jaar, met veel plezier. Tevreden over de afwisselende trainingen. Aanrader.”

talk icon

Mark, 46 jaar

β€œZeer goede training , met veel persoonlijke aandacht en motivatie!”

talk icon

Rikus, 55 jaar

β€œThe best place in the city for training. Trainers are also friendly and have a lot of knowledge to guide you. I am kinda addicted to COBRA FIT.”

talk icon

Suleyman, 39 jaar

β€œSuper toffe studio, de trainers zijn altijd gezellig en weten wat ze doen. Het is fijn dat je in zo’n korte tijd (20 min) een volledige work out te pakken hebt. ”

talk icon

Esther, 23 jaar

β€œCOBRA FIT is een leuke sportschool. Het is fijn dat je max. met 2 personen sport dus je krijgt alle aandacht van de trainers. Zijn ook leuke trainers die je trainen. Kennen snel je naam. Zelf ben ik geen sportschool type dus dit is dan ideaal!”

talk icon

Lex, 29 jaar

β€œOf je nu oud, jong, gehandicapt, een kickbokser of oma bent bij COBRA FIT krijg je de begeleiding die bij jou past. Naast de lichamelijke voordelen heeft het mij ook geholpen een stuk onzekerheid over mijn lijf te overwinnen. Wegens een breuk in mijn rug heb ik een lichtelijke verlamming in mijn benen en linkervoet. Om goed te kunnen blijven bewegen, zal ik mijn leven lang oefeningen moeten doen. Fitness en dergelijke sporten was lichamelijk belastend en tijdrovend voor mij. Na een lange zoektocht ontdekte ik EMS training. Het sporten bij COBRA FIT heeft mijn leven veranderd. Ik train er nu een jaar en ik kan veel makkelijker lopen en voor het eerst in 17 jaar kan ik mijn rugspieren trainen zonder kans op schade of overbelasting. Voor mij is dit een geweldige manier van sporten. Door de weerstand worden mijn spieren rechtstreeks getraind zonder dat ik gewichten hoef te liften die een aanslag plegen op mijn gewrichten. Dus geen pijnlijke knieΓ«n meer. De sessies zijn kort, intensief en heerlijk! Mijn keus ging uit naar COBRA FIT om hun individuele, vriendelijke en zeer bekwame begeleiding. De inhoud van de les wordt op mijn eigen kracht en tempo aangepast en langzamerhand opgebouwd. Er zijn meerdere trainers en je hebt niet altijd dezelfde maar weet dat elk van hen bekwaam is, naar je luistert, vriendelijk en respectvol is. Je kunt alleen of met een iemand anders trainen wat de deelname laagdrempeliger maakt voor iemand van middelbare leeftijd zoals ik. Dus als jij het spannend vindt om in een strak pakje in een sportschool te moeten staan dan is COBRA FIT een ideale gym voor jou. Gun jezelf een krachtiger, gezonder, mooier gevormd lichaam en een boost voor je zelfvertrouwen en boek een les!”

talk icon

Renate, 48 jaar

Social

house icon

XBody is medisch gecertificeerd EMS elektrotherapie wordt wereldwijd ingezet door medici en paramedici.

Onze EMS-apparatuur van X-Body draagt de volgende medische certificaten:

IEC 60601 medical safety en 93/42/EEC

Algemene voorwaarden
xbody logo

Β© 2024 Cobra Fit